Bedrijfskleding bedrukken Drenthe

Bedrijfskleding bedrukken Drenthe

Zoek je vanuit Drenthe een betrouwbare drukkerij voor bedrijfskleding? Brezo bv uit Kampen, Overijssel biedt uitkomst! Wij leveren kwalitatieve bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement een professionele uitstraling geeft. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde druktechnieken wordt je boodschap duidelijk en langdurig gecommuniceerd. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor toegewijde werknemers is het belangrijk dat hun kleding zowel comfortabel als duurzaam is. De kledingstukken moeten bestand zijn tegen reguliere slijtage en tegelijkertijd een professioneel imago uitstralen. Werkkleding biedt ook een uitstekende kans voor het promoten van je merk. Het personaliseren met een bedrijfslogo versterkt het merkimago en maakt werknemers makkelijk te herkennen. Dit verhoogt niet alleen het bedrijfsprofiel, maar bevordert ook de teamgeest, waardoor werkkleding een belangrijke rol speelt in het uitdragen van de bedrijfswaarden.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

De Nederlandse belastingdienst hanteert duidelijke regels voor het fiscaal behandelen van bedrukte bedrijfskleding. Een zichtbaar en groot logo van minimaal 70 cm² op de kleding zorgt ervoor dat de kleding als werkkleding wordt aangemerkt, waardoor deze kosten fiscaal aftrekbaar zijn. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Met een achtergrond van meer dan dertig jaar in de industrie, brengt Brezo ervaren vakmanschap samen met de nieuwste technologieën in textielbedrukking en borduurwerk. We bedienen diverse klanten in Nederland, België en Duitsland, variërend van particulieren tot bedrijven. Onze webshops bieden een verscheidenheid aan producten, van op maat gemaakte truien tot professionele bedrijfskleding en promotiematerialen zoals pennen en notitieboekjes. Kies Brezo voor een naadloze combinatie van vakmanschap en uitstekende service. Hier zijn onze topvoordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?