Contact

Contact

Welkom bij Brezo bv, jouw partner in bedrukkingdiensten voor textiel en promotionele producten. We staan altijd klaar om je te helpen met jouw bedrukkingsbehoeften. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactinformatie of vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in. We kijken uit naar je bericht en zullen zo snel mogelijk reageren.

Adres:
Gildestraat 17
8263AH Kampen (NL)

Telefoon:
Klantenservice Nederland: +31 (0)38 333 6619
Klantenservice België: 00 32 2 788 98 09

E-mail:
Algemeen: info@brezo.com
Shirts-bedrukken.nl: info@shirts-bedrukken.nl
Pennendrukkerij.nl: info@pennendrukkerij.nl
Digitransfer.com: info@digitransfer.com

Chat:
Als je onze website tijdens kantooruren bezoekt, kun je ook chatten met een van onze medewerkers. Je start eenvoudig een chat door op het groene chaticoon rechtsonder in beeld te klikken.

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur
Zaterdag – Zondag: Gesloten

Betrouwbare textieldrukkerij?

Welkom bij dé bestemming voor hoogwaardig textiel bedrukken, welkom bij Brezo bv. In onze textieldrukkerij in het mooie Kampen (Overijssel) omarmen we de kunst van het transformeren van textiel en promotionele artikelen in opvallende meesterwerken. Met een breed aanbod aan druktechnieken, waaronder DTF-printen, zeefdruk en borduren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar waarom ‘moet’ je kiezen voor Brezo bv? Dat vertellen we je graag!

  1. Vakmanschap en ervaring: Ons team van ervaren professionals heeft een passie voor precisie en oog voor detail. We hebben ruim drie decennia ervaring in het bedrukken van textiel en promotionele producten, en we zijn vastbesloten om jouw visie tot leven te brengen.
  2. Diverse druktechnieken: Of je nu op zoek bent naar een levendige full-color bedrukking, een duurzame zeefdruk of een elegant geborduurde afwerking, we hebben de technologieën en kennis in huis om aan al je wensen te voldoen.
  3. Creatieve vrijheid: Jouw ontwerpen verdienen de best mogelijke weergave, en daarom geven we je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Van gedetailleerde afbeeldingen tot subtiele logo’s – we zorgen ervoor dat elk detail wordt vastgelegd zoals jij het voor ogen hebt.
  4. Betrouwbaarheid en snelle service: We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de wereld van mode en promotie. Onze drukprocessen zijn efficiënt en nauwkeurig, zodat we je bestelling snel kunnen verwerken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.