Werken bij Brezo bv

Werken bij Brezo bv

Hoe kun jij jezelf blijven ontwikkelen? Gedreven collega’s? Uitdagende bestellingen voor grote organisaties? De vraag achter de vraag achterhalen? Bij Brezo bv vind je het allemaal. Hier maak je deel uit van een organisatie met een enorme diversiteit aan klanten, branches en vakkennis. Met zeer uiteenlopende carrièrekansen. Je kunt hier experimenteren, kiezen en specialiseren. Als je kansen ziet, staan we klaar om je te ondersteunen. Vanuit de gezamenlijke passie om onszelf te blijven verbeteren en onze klanten te verrassen met de mooiste bedrukte producten. Iedere dag opnieuw.

Wie zijn wij?

Brezo bv is een textieldrukkerij gevestigd in Kampen (Overijssel). We hebben een ongeëvenaarde passie voor het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Met een team van ruim 40 specialisten werken we dag in dag uit aan zeer uiteenlopende bedrukkingsopdrachten. Onze reputatie als specialist is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en talloze tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar unieke gepersonaliseerde sweaters, een bedrijf dat professionele werkkleding nodig heeft of een organisatie die op zoek is naar promotieartikelen als pennen en notitieboekjes, bij Brezo bv ben je aan het juiste adres!

Meer weten over onze drukkerij? –> Bezoek dan deze pagina!

Vacatures:

Stuur je liever een open sollicitatie? Dat kan! Stuur je motivatiebrief en cv onder vermelding van ‘Werken bij Brezo’ naar: crew@print.com.

Ontmoet je collega’s

werken

“Als trotse productmanager werk ik nauw samen met ons marketingteam om het merk Brezo naar nieuwe hoogten te tillen. Daarnaast sta ik nauw in contact met ons salesteam om optimaal in te spelen op de behoeften van onze diverse klanten.”

MANON VERMEER
– Productmanager

Heleen Mulder

Werken

“Onze klanten vinden het prettig dat we alles ‘in eigen huis’ produceren. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, transferdruk, borduren, sublimeren en graveren.”

HELEEN MULDER
– Productiemedewerker

“Brezo is dé specialist in de wereld van textielbedrukking. Samen met mijn marketing collega’s bouwen we het merk Brezo verder uit. Daarnaast ondersteunen we onze textieladviseurs bij de uitvoering van hun werk.”

MARK SCHOLTEN
– Marketing coördinator

Werken

Remco Aarnink

“De afgelopen jaren heeft Brezo zich flink ontwikkeld door te verhuizen naar een nieuw pand en de webshops compleet te vernieuwen. Ook voor de komende tijd staan er mooie ontwikkelingen op stapel.”

REMCO AARNINK
– Plant manager

annelieke

“Brezo is een dynamische en boeiende werkomgeving waar teamwork, werkplezier, vakmanschap en creativiteit samenkomen. Het klinkt cliché, maar geen dag is hier hetzelfde.”


ANNELIEKE OUDMAN
– Verkoopmedewerker

Mignon

“Hoe kun jij jezelf blijven ontwikkelen? Gedreven collega’s? Uitdagende bestellingen voor grote organisaties? De vraag achter de vraag achterhalen? Bij Brezo vind je het allemaal!”


MIGNON VAN VEEN
– Talent agent