Onze drukkerij

Onze drukkerij

Wij zijn Brezo bv, een textieldrukkerij gevestigd in het mooie Kampen (Overijssel) met een ongeëvenaarde passie voor het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Met een team van ruim 40 specialisten werken we dag in dag uit aan zeer uiteenlopende bedrukkingsopdrachten. Onze reputatie als specialist is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en talloze tevreden klanten in binnen- en buitenland. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar unieke gepersonaliseerde hoodies, een bedrijf dat professionele werkkleding nodig heeft of een organisatie die op zoek is naar promotieartikelen als pennen en notitieboekjes, bij Brezo bv ben je aan het juiste adres! Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Bij Brezo bv geloven we dat kennis er is om te delen.

Onze labels

Verdeeld over diverse webshops bedienen we B2B én B2C klanten in Nederland, België en Duitsland. Onze belangrijkste merken in Nederland zijn:

Shirts-bedrukken.nl
“Wij zijn Shirts-bedrukken.nl, specialist op het gebied van textiel bedrukken en borduren. Waar we dat op baseren? Nou, onder andere op meer dan 25 jaar ervaring en (heel) veel tevreden klanten. Geen uitdaging is te groot of te klein; zowel particulieren als bedrijven, verenigingen en organisaties zijn bij ons aan het juiste adres. Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Kennis is er tenslotte om te delen.”

Klik hier om meer te weten te komen over Shirts-bedrukken.nl.

Pennendrukkerij.nl
“Hoewel de naam Pennendrukkerij.nl misschien anders doet vermoeden bestaat ons aanbod uit veel meer dan alleen pennen. Met ons brede assortiment aan pennen, potloden en notitieboekjes schrijf je met gemak jouw succesverhaal, met onze kantoorartikelen zorg jij voor een georganiseerde onderneming en met onze personaliseerbare relatiegeschenken zet jij dat stapje extra met jouw bedrijf. Upload je logo, tekst of afbeelding en plaats je bestelling. Wij doen de rest!”

Klik hier om meer te weten te komen over Pennendrukkerij.nl.

Digitransfer.com
“Als landelijk opererend platform voor gepersonaliseerde kleding en accessoires, is Digitransfer.com al ruim 20 jaar de go-to-place voor iedereen die zijn of haar creatieve uitspattingen op textiel wil laten drukken. We hechten veel waarde aan artistieke vrijheid, of het nu met je eigen ontwerpen is of die van onze designers. T-shirts, poloshirts, sweaters, tassen, schorten en nog veel meer kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd met logo’s, tekst en afbeeldingen.”

Klik hier om meer te weten te komen over Digitransfer.com.

Onze druktechnieken

Op onze compleet uitgeruste productielocatie in Kampen bedrukken we textiel en promotionele producten middels de volgende druktechnieken: zeefdruk, borduren, transferdruk, DTF-printen, UV-printen, sublimeren en graveren. Elke techniek heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van het soort materiaal, het ontwerp en de gewenste kwaliteit. Hieronder vind je links naar pagina’s met meer informatie over de druktechnieken die we aanbieden.

Zeefdruk –> Vertel me er alles over!
Borduren –> Vertel me er alles over!
Transferdruk –> Vertel me er alles over!
DTF-printen –> Vertel me er alles over!
UV-printen –> Vertel me er alles over!
Sublimeren –> Vertel me er alles over!
Graveren –> Vertel me er alles over!

Aan de slag

Dus, of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde T-shirts voor een vrijgezellenfeest, stijlvolle bedrijfskleding om je merk te versterken, of hoogwaardige promotionele materialen om je evenement te laten opvallen, Brezo bv staat voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring, een uitgebreide selectie van producten en diensten, en een toegewijd team dat streeft naar uitmuntendheid, kunnen we al je bedrukkingsbehoeften vervullen. Kies voor Brezo bv en ontdek de voordelen van samenwerken met een betrouwbare partner die gaat voor kwaliteit, service en tevredenheid, elke keer weer. Wij maken het mogelijk, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier hieronder in of neem contact met ons op, we helpen je graag!