Bedrijfskleding bedrukken Flevoland

Bedrijfskleding bedrukken Flevoland

Heb je in Flevoland een betrouwbare textieldrukkerij voor bedrijfskleding nodig? Brezo bv uit Kampen is de oplossing voor jou! Wij bieden topkwaliteit bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement een exclusieve uitstraling geeft. Met onze expertise en moderne technologieën wordt je boodschap helder en langdurig overgebracht. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor toegewijde arbeiders is het van groot belang dat hun werkkleding comfortabel is en lang meegaat. Deze kleding moet niet alleen bestand zijn tegen de dagelijkse belasting, maar ook een zakelijke uitstraling behouden. Bovendien kan werkkleding effectief gebruikt worden als marketingtool. Het toevoegen van het bedrijfslogo versterkt de merkidentiteit en maakt werknemers makkelijker herkenbaar voor zowel collega’s als klanten. Dit verbetert niet alleen de zichtbaarheid van het merk, maar versterkt ook de teamgeest en trots binnen het bedrijf, waardoor werkkleding een symbool wordt van de bedrijfswaarden en een blijvende indruk achterlaat.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

In Nederland gelden specifieke belastingregels voor bedrukte bedrijfskleding. Een belangrijke regel is dat het logo op de kleding minstens 70 cm² moet zijn om als werkkleding beschouwd te worden. Dit heeft fiscale voordelen, aangezien de kosten voor dergelijke werkkleding aftrekbaar zijn. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Brezo brengt meer dan drie decennia van ervaring in textielbedrukking en borduurwerk samen met cutting-edge technieken. Wij zijn actief in Nederland, België en Duitsland en bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons online aanbod varieert van hippe sweaters tot professionele werkkleding en promotionele producten zoals pennen en mokken. Voor een perfecte balans tussen ambacht en klantgerichtheid, kies Brezo. Bekijk onze voordelen:

  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?