Bedrijfskleding bedrukken Gelderland

Bedrijfskleding bedrukken Gelderland

Behoefte aan een betrouwbare drukkerij voor bedrukte bedrijfskleding vanuit Gelderland? Brezo bv uit Kampen is de oplossing! Wij leveren hoogwaardige bedrukkingen die je bedrijf of evenement een exclusieve uitstraling geven. Dankzij onze expertise en moderne technologieën blijft je boodschap duidelijk en langdurig behouden. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor degenen die hun werk serieus nemen, is het van groot belang dat hun werkkleding comfortabel is en van hoge kwaliteit. Deze kleding moet niet alleen slijtvast zijn, maar ook een zakelijke uitstraling behouden. Verder kan werkkleding dienen als een effectief marketinghulpmiddel. Door het aanbrengen van het bedrijfslogo wordt niet alleen het imago van het bedrijf verbeterd, maar worden medewerkers ook gemakkelijker herkenbaar voor cliënten en collega’s. Dit verhoogt de zichtbaarheid van het bedrijf en bevordert teamgeest en trots.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

In Nederlandse fiscale wetgeving wordt bedrukte bedrijfskleding erkend als werkkleding als het logo groter is dan 70 cm². Dit zorgt ervoor dat de kleding en de kosten voor bedrukking aftrekbaar zijn van de belasting. Belangrijk is dat deze kleding herkenbaar is als bedrijfskleding en niet privé gedragen wordt. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Bij Brezo combineren we decennialange expertise met de nieuwste technologieën in textielbedrukking en borduurwerk. Onze diensten zijn toegankelijk voor zowel individuen als zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland. In onze online winkels vind je alles van kleurige sweaters tot professionele werkkleding en promotionele producten zoals pennen en drinkflessen. Kies voor de unieke combinatie van vakmanschap en klantenservice bij Brezo. Ontdek onze voordelen:

  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?