Bedrijfskleding bedrukken Groningen

Bedrijfskleding bedrukken Groningen

Zoek je vanuit Groningen een snelle en bovenal betrouwbare drukkerij voor bedrijfskleding? Bij Brezo bv uit Kampen ben je aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige bedrukkingen die je bedrijf of evenement een unieke uitstraling geven. Met onze expertise en moderne apparatuur zorgen we ervoor dat je boodschap duidelijk en duurzaam wordt overgebracht. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor professionals die hard aan het werk zijn, is het cruciaal dat hun werkoutfit comfortabel en duurzaam is. Deze outfits moeten niet alleen bestand zijn tegen frequente slijtage, maar ook hun zakelijke look behouden. Werkkleding biedt ook een fantastische mogelijkheid voor branding. Een persoonlijk tintje, zoals het bedrijfslogo, versterkt het merkimago. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en professionele look voor het personeel, maakt hen herkenbaar voor zowel collega’s als klanten, en verhoogt de publieke zichtbaarheid van het merk. Het draagt bij aan een sterke teamspirit en trots, waardoor werkkleding transformeert in een embleem van de bedrijfscultuur.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Voor Nederlandse bedrijven is het belangrijk te weten dat bedrukte bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar kan zijn. Dit geldt wanneer de kleding duidelijk herkenbaar is als bedrijfskleding, bijvoorbeeld door een groot bedrijfslogo. Zo’n logo moet minstens 70 cm² zijn om aan de eisen van de belastingdienst te voldoen. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Brezo brengt meer dan drie decennia van ervaring in textielbedrukking en borduurwerk samen met de nieuwste technieken. Onze diensten zijn gericht op klanten in Nederland, België en Duitsland, zowel voor individuele klanten als voor bedrijven. Onze webshops bieden een breed scala aan producten, van unieke sweaters tot professionele werkkleding en promotiematerialen zoals pennen en notitieblokjes. Voor een mix van traditioneel vakmanschap en toegewijde service, is Brezo de perfecte keuze. Onze voornaamste voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?