Bedrijfskleding bedrukken Limburg

Bedrijfskleding bedrukken Limburg

Op zoek naar een betrouwbare drukkerij voor bedrijfskleding vanuit Limburg? Brezo bv uit Kampen, Overijssel staat voor je klaar! Wij leveren kwalitatieve bedrukkingen die je bedrijf of evenement een professionele uitstraling geven. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde machines zorgen ervoor dat je boodschap helder en langdurig wordt gecommuniceerd. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

In beroepen waar tijd en inspanning cruciaal zijn, speelt comfortabele en robuuste kleding een sleutelrol. Deze kleding moet de dagelijkse uitdagingen aankunnen en een professionele flair behouden. Daarnaast is het een uitstekend middel voor bedrijfspromotie. Door het toevoegen van een bedrijfslogo, wordt niet alleen het bedrijfsimago versterkt, maar ook de herkenbaarheid van het team verhoogd. Dit vergroot de bedrijfszichtbaarheid en stimuleert een gevoel van eenheid en trots. Werkkleding wordt zo een trots symbool van de organisatie.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

De belastingregels rondom bedrukte bedrijfskleding in Nederland zijn specifiek. Als bedrijfskleding voorzien is van een logo van 70 cm² of groter, wordt het gezien als werkkleding. Dit betekent dat de kleding buiten de werktijd niet als privékleding gedragen kan worden, wat fiscale voordelen oplevert voor het bedrijf. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Brezo combineert ruim dertig jaar ervaring met moderne technologieën in de wereld van textieldruk en borduurwerk. Wij richten ons op klanten in Nederland, België en Duitsland, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze webwinkels bieden een diversiteit aan producten, van persoonlijke sweaters tot professionele bedrijfskleding en promotieartikelen zoals pennen en notitieboekjes. Kies voor Brezo, waar traditie en kwaliteitsservice samenkomen. Onze voordelen op een rij:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?