Bedrijfskleding bedrukken Noord-Brabant

Bedrijfskleding bedrukken Noord-Brabant

Zoek je vanuit Noord-Brabant een goede textieldrukkerij voor bedrukte bedrijfskleding? Kies voor Brezo bv uit Kampen, Overijssel! Wij bieden topkwaliteit bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement positief onder de aandacht brengt. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën garanderen een heldere en duurzame overdracht van je boodschap. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor de harde werkers onder ons, is het belangrijk dat hun kleding comfort en kwaliteit biedt. Deze kledingstukken moeten zowel duurzaam zijn als een professioneel voorkomen behouden. Werkkleding is ook een uitstekende kans voor merkbevordering. Het personaliseren met een bedrijfslogo versterkt de merkidentiteit. Het uniforme en professionele uiterlijk van het personeel verhoogt de herkenbaarheid bij klanten en collega’s, en draagt bij aan een grotere zichtbaarheid van het bedrijf.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van belastingvoordelen bij het verstrekken van bedrukte bedrijfskleding aan hun werknemers. De sleutel is dat het logo of de bedrukking op de kleding minimaal 70 cm² moet zijn. Hierdoor wordt de kleding door de belastingdienst als werkkleding erkend, wat fiscale voordelen met zich meebrengt. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Brezo, met meer dan dertig jaar expertise, verenigt traditioneel vakmanschap met hedendaagse technieken in textieldruk en borduren. We bedienen klanten in Nederland, België en Duitsland, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze webshops bieden een breed assortiment, van op maat gemaakte sweaters tot professionele werkkledij en promotionele items zoals pennen en notitieblokjes. Onze voordelen op een rijtje:

  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?