Bedrijfskleding bedrukken Noord-Holland

Bedrijfskleding bedrukken Noord-Holland

Op zoek naar een goede drukkerij voor bedrijfskleding vanuit Noord-Holland? Brezo bv in Kampen, Overijssel staat voor je klaar! Wij leveren hoogwaardige bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement een unieke uitstraling geeft. Met onze expertise en moderne machines zorgen we ervoor dat je boodschap helder en duurzaam wordt gecommuniceerd. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor werknemers die veel investeren in hun job, is het essentieel dat hun werkkledij comfortabel en van hoge kwaliteit is. Deze kledingstukken moeten niet alleen robuust zijn tegen dagelijkse slijtage, maar ook een zakelijke allure uitstralen. Daarnaast is werkkleding een perfecte kans voor merkpositionering. Door het toevoegen van het bedrijfslogo, wordt niet alleen de merkidentiteit versterkt, maar ook de herkenbaarheid van het personeel bij klanten en partners. Dit verhoogt de publieke aanwezigheid van het merk en stimuleert teamgeest en trots bij de medewerkers, waardoor werkkleding transformeert in een embleem van de bedrijfscultuur en -waarden.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Nederlandse ondernemers kunnen fiscaal voordeel halen uit bedrukte bedrijfskleding. Als de bedrukking (zoals een logo) groter is dan 70 cm², dan erkent de belastingdienst deze kleding als werkkleding. Dit betekent dat de kosten voor de aanschaf en bedrukking van de kleding aftrekbaar zijn. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Bij Brezo wordt meer dan drie decennia aan ervaring in textielbedrukking en borduurwerk gecombineerd met moderne technieken. Wij richten ons op klanten in Nederland, België en Duitsland, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. In onze webshop vind je alles van persoonlijke sweaters tot professionele werkkleding en promotionele items zoals pennen en notitieblokjes. Brezo staat voor een samensmelting van ambacht en service. Ontdek hier onze voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?