Bedrijfskleding bedrukken Overijssel

Bedrijfskleding bedrukken Overijssel

Op zoek naar een textieldrukkerij voor kwalitatieve bedrijfskleding in Overijssel? Kies voor Brezo bv uit Kampen! Wij leveren hoogwaardige bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement extra uitstraling geeft. Dankzij onze expertise en geavanceerde technologieën garanderen we een heldere en duurzame overdracht van je boodschap. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor degenen die hun werk serieus nemen, is het dragen van comfortabele en duurzame kleding essentieel. Deze kleding moet niet alleen bestand zijn tegen slijtage, maar ook een professionele look behouden. Werkkleding biedt een geweldige kans voor branding. Het personaliseren met een bedrijfslogo niet alleen versterkt het bedrijfsimago, maar maakt ook werknemers herkenbaar en bevordert de zichtbaarheid van het merk. Dit verhoogt het gevoel van eenheid en trots onder de werknemers, en transformeert werkkleding in een vertegenwoordiging van de bedrijfswaarden.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

Voor Nederlandse bedrijven is het financieel aantrekkelijk om werknemers van bedrukte bedrijfskleding te voorzien. De belastingdienst stelt als voorwaarde dat het bedrijfslogo op de kleding minimaal 70 cm² groot moet zijn. Voldoet de kleding hieraan, dan kan het als werkkleding worden beschouwd en zijn de kosten aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Brezo, met een rijke ervaring van meer dan 30 jaar, combineert beproefde methoden met de nieuwste technologieën in textieldruk en borduren. We bedienen een divers klantenbestand in Nederland, België en Duitsland, inclusief zowel particulieren als bedrijven. In onze webshops vind je een breed scala aan producten, van op maat gemaakte sweaters tot zakelijke werkkleding en promotionele items zoals pennen en notitieblokjes. Voor een harmonie van vakmanschap en klantenservice, kies voor Brezo. Hier zijn enkele voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?