Bedrijfskleding bedrukken Rotterdam

Bedrijfskleding bedrukken Rotterdam

Ben je vanuit Rotterdam op zoek naar een top drukkerij voor je bedrijfskleding? Brezo bv, gelegen in Kampen, Overijssel, helpt je graag verder! Wij bieden superieure bedrukkingen die je onderneming of evenement een uniek karakter geven. Onze expertise gecombineerd met de nieuwste machines zorgt ervoor dat je boodschap krachtig en lang houdbaar wordt overgebracht. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met je logo?

Het is van groot belang voor werknemers die veel geven om hun werk, dat hun werkkleding comfortabel is en van superieure kwaliteit. Deze kledingstukken moeten bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en tegelijkertijd een professionele look hebben. Werkkleding is tevens een uitstekend middel voor het versterken van merkidentiteit. Met een bedrijfslogo op de kleding, verhoog je niet alleen de merkherkenning, maar verbeter je ook de zichtbaarheid van je personeel bij klanten en zakelijke partners. Dit versterkt de aanwezigheid van het merk in de publieke sfeer en bevordert een gevoel van teamgeest en trots onder medewerkers, waardoor werkkleding een symbool wordt van de waarden en cultuur van het bedrijf.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Nederlandse bedrijven kunnen fiscaal voordeel behalen uit bedrukte bedrijfskleding. Wanneer de bedrukking, zoals een logo, groter is dan 70 cm², kwalificeert de belastingdienst dit als werkkleding. Dit maakt de kosten voor zowel de aanschaf als de bedrukking van de kleding aftrekbaar. Voor meer informatie, zie de pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Met ruim dertig jaar ervaring in textielbedrukking en borduurwerk, vermengd met hedendaagse technologieën, is Brezo een pionier in de branche. Wij richten ons op een breed publiek in Nederland, België en Duitsland, en bedienen zowel individuen als bedrijven. In onze online winkel vind je een scala aan producten, van unieke sweaters tot officiële werkkledij en promotiemateriaal zoals pennen en notitieboekjes. Brezo staat synoniem voor de perfecte mix van traditioneel vakmanschap en uitmuntende service. Bekijk hier onze unieke voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Gereed om je bestelling te plaatsen? Bezoek Shirts-bedrukken.nl voor je bedrijfskleding, of vul zonder verplichtingen het formulier onder op deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?