Bedrijfskleding bedrukken Utrecht

Bedrijfskleding bedrukken Utrecht

Zoek je vanuit Utrecht een betrouwbare drukkerij voor bedrijfskleding? Brezo bv uit Kampen, Overijssel biedt uitkomst! Wij leveren kwalitatieve bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement een professionele uitstraling geeft. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technieken zorgen voor een heldere en langdurige overdracht van je boodschap. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor de hardwerkende professional is het van cruciaal belang dat hun kleding zowel comfortabel als duurzaam is. Deze items moeten de dagelijkse belasting aankunnen en toch een professioneel voorkomen behouden. Werkkleding biedt ook een unieke kans voor merkpromotie. Het personaliseren met het bedrijfslogo verhoogt niet alleen het bedrijfsimago, maar maakt ook het personeel direct herkenbaar voor klanten en zakenpartners. Dit verbetert de openbare zichtbaarheid van het bedrijf en versterkt de teamgeest en trots onder de werknemers, waardoor werkkleding een krachtige representatie wordt van het bedrijf en zijn waarden.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

In Nederland kan bedrukte bedrijfskleding fiscaal aantrekkelijk zijn. De belastingdienst maakt onderscheid tussen werkkleding die buiten het werk om gedragen kan worden en kleding die uitsluitend bedoeld is voor het werk. Is het bedrijfslogo groter dan 70 cm², dan wordt de kleding als werkkleding beschouwd en kan deze onbelast verstrekt worden aan werknemers. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de textielbedrukking en borduurindustrie, integreert Brezo traditionele vakmanschap met de nieuwste technologieën. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel individuele als zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland. Via onze webshops bieden we een divers assortiment, van gepersonaliseerde truien tot professionele bedrijfskleding en promotionele items zoals pennen en notitieboekjes. Kies voor de unieke mix van vakmanschap en klantenservice bij Brezo. Hier zijn onze belangrijkste voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?