Bedrijfskleding bedrukken Zeeland

Bedrijfskleding bedrukken Zeeland

Op zoek naar een betrouwbare drukkerij voor bedrijfskleding vanuit Zeeland? Brezo bv uit Kampen, Overijssel staat voor je klaar! Wij leveren hoogwaardige bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement onderscheidend maakt. Dankzij onze jarenlange expertise en geavanceerde technologieën wordt je boodschap helder en duurzaam gecommuniceerd. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor hen die zich volledig wijden aan hun werk, is het dragen van comfortabele, kwalitatieve kleding essentieel. Deze kleding moet bestand zijn tegen regelmatige slijtage en een zakelijke look behouden. Werkkleding fungeert ook als een krachtig marketinginstrument. Door het toevoegen van het bedrijfslogo, versterkt het niet alleen het bedrijfsimago, maar maakt het ook het team beter herkenbaar. Dit verhoogt de zichtbaarheid en draagt bij aan een sterke teamgeest.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

Voor bedrukte bedrijfskleding geldt in Nederland een fiscaal voordeel. Als de bedrukking, zoals een logo, duidelijk zichtbaar en groter dan 70 cm² is, dan wordt de kleding door de belastingdienst als werkkleding gezien. Dit maakt het mogelijk om de kleding als bedrijfsuitgave te beschouwen, wat fiscaal voordelig is. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Al meer dan dertig jaar combineert Brezo traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken in textielbedrukking en borduurwerk. Wij zijn er voor klanten in Nederland, België en Duitsland, zowel particulieren als zakelijk. Onze webwinkels bieden een scala aan producten, van gepersonaliseerde truien tot bedrijfskleding en promotie-items zoals pennen en notitieboekjes. Ga voor de ervaring en klantgerichte service van Brezo. Onze voordelen op een rijtje:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Overtuigd? Bestel dan direct je bedrukte bedrijfskleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?