Bedrijfskleding bedrukken Zuid-Holland

Bedrijfskleding bedrukken Zuid-Holland

Heb je in Zuid-Holland een betrouwbare textieldrukkerij voor bedrijfskleding nodig? Brezo bv uit Kampen is de juiste keuze! Wij bieden kwalitatieve bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement een professionele uitstraling kan geven. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technieken zorgen ervoor dat je boodschap duidelijk en langdurig wordt overgebracht. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor toegewijde werknemers is het belangrijk dat hun kleding comfortabel zit en lang meegaat. Deze kledingstukken moeten zowel duurzaam zijn als een professionele uitstraling behouden. Werkkleding biedt daarnaast een unieke kans om het merk te promoten. Het aanbrengen van het bedrijfslogo verhoogt de herkenbaarheid en versterkt het merkimago. Dit leidt tot een grotere zichtbaarheid en een versterkt gevoel van trots en eenheid binnen het team.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

Bij de aanschaf van bedrukte bedrijfskleding in Nederland, is het belangrijk om de belastingregels in acht te nemen. Als de bedrijfskleding een duidelijk en groot logo van meer dan 70 cm² heeft, dan is deze vrijgesteld van belasting. Dit is omdat de kleding dan als werkkleding wordt gezien en niet voor privégebruik geschikt is. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Brezo brengt meer dan dertig jaar expertise samen met de laatste ontwikkelingen in textielbedrukking en borduurwerk. Wij bedienen een breed publiek in Nederland, België en Duitsland, zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze webshops omvatten een uitgebreid assortiment van gepersonaliseerde kleding tot professionele werkkleding en promotieartikelen zoals pennen en notitieblokken. Voor de beste combinatie van vakmanschap en klantenservice, is Brezo de ideale keuze. Bekijk onze voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?