Top 10 promotiemerken

Top 10 promotiemerken

Wil je meer te weten komen over de promotiemerken die we aanbieden op Pennendrukkerij.nl en Shirts-bedrukken.nl? Klik dan op een van de afbeeldingen hieronder en ontdek wat wij van dat merk voor je kunnen bedrukken (of borduren).

Case Logic, gelanceerd in Boulder, Colorado, in 1984 door Jamie Temple, begon met het vernieuwende idee om audiocassettes praktisch op te bergen. Dit idee leidde tot de ontwikkeling van hoogwaardige, duurzame opbergoplossingen voor elektronica, met een focus op gebruiksgemak en stijl. Als wereldleider in tassen en cases, staat Case Logic bekend om zijn intuïtieve ontwerpen en robuuste kwaliteit, gericht op het verbeteren van het dagelijks leven. Benieuwd naar ons Case Logic-assortiment? Klik dan op de afbeelding en vul het offerteformulier in.

case logic
cricket

In 1961 werd Cricket in Frankrijk gelanceerd als een pionier op het gebied van aanstekers, met een duidelijke missie om een veilige, betrouwbare en herbruikbare aansteker te creëren. Door de jaren heen heeft Cricket zich onderscheiden dankzij een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het merk heeft een reputatie opgebouwd met zijn iconische en gebruiksvriendelijke ontwerpen, evenals zijn milieubewuste benadering van de productieprocessen. Benieuwd naar ons Cricket-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

Flexfit, gevestigd in de VS en opgericht in de vroege jaren ’90, revolutioneerde de pettenindustrie met zijn gepatenteerde stretchtechnologie. Dit innovatieve merk zette zich in om de perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort te bieden, waardoor het een standaard zette voor kwaliteit en duurzaamheid in hoofddeksels. Flexfit combineert vakmanschap met stijl, en is uitgegroeid tot een toonaangevend merk geliefd bij sporters en modebewuste consumenten wereldwijd. Benieuwd naar ons Flexfit-assortiment? Klik dan op de afbeelding en vul het offerteformulier in.

flexfit
stilolinea
promotiemerken

Stilolinea, opgericht in Italië in de jaren ’60, is een embleem van innovatie en Italiaans design in de schrijfwarenindustrie. Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek heeft Stilolinea de kunst van het penontwerp geperfectioneerd, waardoor het een favoriet is geworden voor zowel dagelijks gebruik als zakelijke geschenken. Het merk staat synoniem voor elegante, betrouwbare pennen die stijl en functionaliteit combineren. Benieuwd naar ons Stilolinea-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

JBL, opgericht in 1946 in Los Angeles door James B. Lansing, is uitgegroeid tot een icoon in de audiowereld. Met de missie om luisteraars een authentieke, krachtige geluidsbeleving te bieden, heeft JBL de manier waarop we muziek ervaren, getransformeerd. Als pionier in innovatieve audio oplossingen combineert JBL vakmanschap met technologische vooruitgang, en staat het merk bekend om zijn duurzame, stijlvolle speakers en hoofdtelefoons. Benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden van JBL-producten? Klik dan op de afbeelding en vul het formulier in.

jbl
promotiemerken
peekay

PK | Peekay, opgericht met een passie voor innovatie en design, heeft zich snel ontpopt als een voorloper in de schrijfwarenindustrie. Sinds de start heeft het merk zich toegelegd op het creëren van pennen die niet alleen de top van kwaliteit en duurzaamheid bereiken, maar ook esthetische verfijning bieden. Met een ongeëvenaarde toewijding aan functionaliteit en stijl, nodigt PK | Peekay je uit om de kunst van het schrijven opnieuw te ontdekken. Benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden van Peekay-producten? Klik dan op de afbeelding en vul het offerteformulier in.

Senator, opgericht in Duitsland in 1920, staat bekend als een kwaliteits- en innovatie-icoon in schrijfwaren. Het merk perfectioneert schrijfinstrumenten door traditie en moderne technologie te combineren. Senator is toonaangevend vanwege duurzaamheid en stijl, en wordt wereldwijd geprefereerd door professionals. Benieuwd naar ons Senator-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

Top 10 promotiemerken 

Senator
beechfield

Beechfield, een toonaangevend merk binnen de bedrukkingswereld, onderscheidt zich door zijn onwrikbare toewijding aan kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Dit merk heeft een indrukwekkende staat van dienst in promotionele kleding en accessoires. Het biedt een uitgebreid assortiment voor diverse gelegenheden. Dus, wat je textielwensen ook zijn, Beechfield biedt wat je zoekt! Benieuwd naar ons Beechfield-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

BagBase, een vooraanstaande speler in de promotionele markt, biedt Brezo bv-klanten de kans om te profiteren van zijn onderscheidende kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien blijft BagBase voortdurend nieuwe producten en stijlen ontwikkelen om tegemoet te komen aan de evoluerende eisen van haar klanten. Benieuwd naar ons BagBase-aanbod? Klik dan op de afbeelding.

bagbase
promotiemerken
Top 10 promotiemerken

Tony’s Chocolonely is ontstaan uit een missie in Nederland. In 2005 startten journalist Teun van de Keuken en drie vrienden een reis om slavernij in de cacao-industrie te beëindigen. Hun gedurfde doel was om de normen voor eerlijke handel en heerlijke chocolade te herdefiniëren. Tony’s Chocolonely is ontstaan uit een streven naar verandering en is nu een pionier in eerlijke handel en heerlijke chocolade. Benieuwd naar de personalisatiemogelijkheden van Tony’s Chocolonely-producten? Klik dan op de afbeelding en vul het offerteformulier in.