Bedrijfskleding bedrukken Den Haag

Bedrijfskleding bedrukken Den Haag

Voor hoogwaardige bedrijfskleding bedrukking in de regio Den Haag, is Brezo bv in Kampen, Overijssel jouw ideale partner! Wij staan garant voor uitstekende bedrukkingen die jouw bedrijf of evenement een onvergetelijke indruk laten maken. Onze expertise en geavanceerde druktechnieken zorgen ervoor dat jouw boodschap opvallend en blijvend wordt weergegeven. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding laten bedrukken?

Voor werknemers die veel tijd en energie in hun werk steken, is het essentieel dat hun werkkledij niet alleen comfortabel is, maar ook van superieure kwaliteit. Deze kleding moet duurzaam genoeg zijn om dagelijkse slijtage te weerstaan en tegelijkertijd een zakelijke uitstraling hebben. Bovendien is werkkleding een uitgelezen kans om een merk te positioneren. Door een bedrijfslogo toe te voegen, versterk je niet alleen de identiteit van het merk, maar ook de herkenbaarheid van medewerkers bij klanten en zakelijke partners. Dit vergroot de publieke aanwezigheid van het merk en bevordert teamgeest en trots onder de werknemers, waardoor de werkkleding verandert in een vertegenwoordiging van de bedrijfscultuur en waarden.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Bedrukte bedrijfskleding biedt Nederlandse ondernemers een fiscale uitkomst. Als de bedrukking (bijvoorbeeld een logo) een grootte heeft van meer dan 70 cm², beschouwt de belastingdienst deze als werkkleding. Dit betekent dat de uitgaven voor zowel aankoop als bedrukking fiscaal aftrekbaar zijn. Voor meer informatie, bezoek de betreffende pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor bedrukte werkkleding van Brezo?

Brezo onderscheidt zich met meer dan 30 jaar ervaring in textielbedrukking en borduurkunst, verrijkt met de nieuwste technologieën. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland. Onze webshop biedt een divers assortiment, variërend van gepersonaliseerde sweaters tot professionele werkkleding, en promotieartikelen zoals pennen en notitieblokjes. Bij Brezo staan vakmanschap en klantenservice centraal. Ontdek hier wat wij te bieden hebben:

  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland

Ben je overtuigd en klaar om te bestellen? Ga dan snel naar Shirts-bedrukken.nl voor jouw bedrukte bedrijfskleding, of vul vrijblijvend het aanvraagformulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een offerte op maat?