Wij zijn official Stanley/Stella dealer

Wij zijn official Stanley/Stella dealer

In de kledingindustrie is er een groeiende beweging naar duurzaamheid en ethische mode. Als toegewijde textieldrukkerij die voorop loopt in deze revolutie, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we sinds 2023 official Stanley/Stella dealer zijn. Dit betekent niet alleen dat we hoogwaardige kleding van dit merk aanbieden, maar ook dat we de missie om duurzaamheid te omarmen volledig ondersteunen. Benieuwd naar de andere kledingmerken die we aanbieden? Kijk dan op deze pagina.

Duurzaamheid staat op #1

De productie van Stanley/Stella kleding vindt op een ecologische en duurzame manier plaats. Dit betekent dat de fabrikant hoge milieucriteria respecteert in de gehele toeleveringsketen van textiel. Het merk is onder andere gecertificeerd volgens Fair Wear, GOTS, OEKO-TEX, OE Blended, PETA-Approved Vegan en OE 100. Het merk gebruikt uitsluitend gecertificeerd biologisch katoen en andere natuurlijke of gerecyclede materialen.

Maar er zijn meer redenen waarom wij er zeer content mee zijn dat we een official Stanley/Stella dealer zijn:

  1. Ethische productie: Als official Stanley/Stella dealer ondersteunen we het ethische productieproces dat centraal staat in de missie van het merk. Stanley/Stella streeft ernaar om kleding te produceren op een manier die het milieu respecteert en de arbeiders een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden biedt. Wij geloven in mode die niet alleen stijlvol is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld.
  2. Biologisch katoen: Een kenmerk van de Stanley/Stella-collectie is het gebruik van biologisch katoen. Dit katoen wordt geteeld zonder schadelijke chemicaliën en pesticiden, wat niet alleen beter is voor de gezondheid van de boeren maar ook voor het milieu. Als official dealer bieden we je kledingstukken gemaakt van dit hoogwaardige en milieuvriendelijke materiaal.
  3. Transparantie in de toeleveringsketen: Stanley/Stella staat bekend om zijn transparantie in de toeleveringsketen. Als official dealer hebben we toegang tot gedetailleerde informatie over de herkomst van de materialen en de productieprocessen. Dit geeft jou als klant het vertrouwen dat de kleding die je draagt, met integriteit en zorg is geproduceerd.
  4. Stijlvol en trendy design: Duurzaamheid betekent niet dat je concessies moet doen aan stijl. Stanley/Stella staat bekend om zijn trendy en stijlvolle ontwerpen. Als dealer hebben we toegang tot een uitgebreide collectie kleding die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook voldoet aan de nieuwste modetrends. Van tijdloze basics tot opvallende statementstukken, er is voor elk wat wils.
  5. Focus op kwaliteit: Kwaliteit is een van de hoekstenen van Stanley/Stella, en als official dealer delen we deze toewijding aan uitmuntendheid. De kledingstukken worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in kleding van hoge kwaliteit die lang meegaat. Duurzame mode betekent ook investeren in items die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor je garderobe.
  6. Veelzijdigheid in toepassingen: Als dealer van Stanley/Stella bieden we diverse kledingstukken voor uiteenlopende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar comfortabele basics voor dagelijks gebruik, trendy sportkleding of stijlvolle items voor op kantoor, de veelzijdigheid van de collectie maakt het gemakkelijk om duurzaamheid te integreren in elke aspect van je levensstijl.
  7. Betrokkenheid bij positieve verandering: Door Stanley/Stella-kleding aan te bieden, dragen we bij aan een positieve verandering in de mode-industrie. We geloven dat bewuste keuzes van zowel dealers als consumenten een impact kunnen hebben op de manier waarop mode wordt geproduceerd en geconsumeerd. Samen kunnen we de weg banen voor een meer duurzame en ethische toekomst.

Een greep uit ons Stanley/Stella assortiment

Als official Stanley/Stella dealer zijn we verheugd om jou kleding aan te bieden die niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. We nodigen je van harte uit om de nieuwe collectie te verkennen bij ons label Shirts-bedrukken.nl. Wil je liever even sparren met een van onze textieladviseurs? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerteformulier in of neem contact met ons op. Kies voor stijl, kies voor ethiek – kies voor Stanley/Stella!