Top 10 kledingmerken

Top 10 kledingmerken

Wil je meer te weten komen over de kledingmerken die we aanbieden op Shirts-bedrukken.nl en Digitransfer.com? Klik dan op een van de afbeeldingen hieronder en ontdek direct wat wij van dat merk te bieden hebben.

Stanley/Stella is een merk dat sinds 2012 eenvoudige, stijlvolle en duurzame kleding maakt. Het merk heeft als doel de textielindustrie te veranderen door producten op de markt te brengen met respect voor mens en milieu. Stanley/Stella gelooft dat kleding meer is dan een modeaccessoire. Het is een manier om jezelf uit te drukken. Daarom maakt het merk kleding die je persoonlijkheid weerspiegelt, zonder overbodige opsmuk. Bij Brezo bv zijn we er trots op dat we Official Stanley/Stella-dealer zijn. Benieuwd naar het aanbod? Klik dan op de afbeelding.

stanley/stella
sol's

SOL’S is een merk dat betaalbare, kwalitatieve en diverse promotionele kleding aanbiedt. Het merk is de Franse marktleider in promotionele kleding en een belangrijke speler in Europa. Het merk heeft meer dan 340 producten voor mannen, vrouwen en kinderen, dus je hebt altijd genoeg keuze. SOL’S heeft een divers assortiment aan producten, van polo’s, T-shirts en sweaters tot jassen, broeken en accessoires. Benieuwd naar ons SOL’S-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

Santino, een vooraanstaand kledingmerk, is de belichaming van stijl, comfort en duurzaamheid. Het merk heeft zich al geruime tijd gevestigd als een toonaangevende kracht in de modewereld. Kwaliteit en vakmanschap zijn de hoekstenen van Santino’s filosofie. Sinds de oprichting heeft het merk zich gecommitteerd aan het creëren van kledingstukken die lang mee gaan. Omdat elk kledingstuk met de grootst mogelijke zorg wordt vervaardigd, resulteert het in duurzame en comfortabele kleding. Benieuwd naar ons Santino-aanbod? Klik dan op de afbeelding.

santino
lemon & soda

Lemon & Soda is in 1994 opgericht door Rien de Hart en Arie van Mourik. Het is een kledingmerk met diepe wortels in de Nederlandse modewereld. Hun verhaal begon binnen HMZ Fashiongroup, waar zij verantwoordelijk waren voor de distributie van kleding van andere merken. Ze zagen al snel een kans en een marktbehoefte voor hoogwaardige kleding met een specifieke Europese pasvorm. Dit was hét startpunt van Lemon & Soda. Benieuwd naar ons Lemon & Soda-assortiment? Klik dan op de afbeelding.


DASSY is een Europees merk dat in 2007 is ontstaan uit een Belgische textielgroep met meer dan 45 jaar ervaring. DASSY streeft ernaar om het werk van toegewijde professionals te vereenvoudigen en te beschermen. Dit doen ze door stevige, handige en vooral betrouwbare werkkleding te maken. Hun werkkleding is afgestemd op de vereisten en wensen van diverse beroepsgroepen, waaronder bouwvakkers, schilders en vele anderen. Benieuwd naar ons DASSY-aanbod? Klik dan op de afbeelding.

dassy
clique

Clique, bekend als een vooraanstaand Scandinavisch kledingmerk, heeft zich nadrukkelijk gepositioneerd als een betrouwbare naam in de productie van kleding die zowel comfortabel, functioneel als duurzaam is. Kwaliteit vormt hierbij een fundamentele pijler van het merk. Elk kledingstuk wordt met uiterste precisie en vakmanschap vervaardigd, waarbij strikt de hoogste normen worden nageleefd. Dit zorgt ervoor dat consumenten kunnen rekenen op de langdurige duurzaamheid van hun aankopen, zelfs na talloze wasbeurten en intensief gebruik. Benieuwd naar ons Clique-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

Sinds de oprichting in 1984 door Glenn en Greg Chamandy, staat Gildan symbool voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Initieel een bescheiden familieonderneming met een nadruk op hoogwaardige kleding, heeft Gildan zich ontpopt tot een van de vooraanstaande kledingfabrikanten op wereldniveau. Bovendien biedt het merk een uitgebreid assortiment – van T-shirts tot hoodies – die comfort, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid naadloos met elkaar verweven. Benieuwd naar ons Gildan-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

gildan
russell

Vanaf de oprichting in 1902 door Benjamin Russell in Alexander City, Alabama, heeft Russell zich consequent gefocust op het herdefiniëren van kwaliteits- en duurzaamheidsnormen binnen de kledingindustrie. Daarbij gedreven door een onophoudelijke drang naar innovatie en vooruitgang, is Russell in de loop der tijd uitgegroeid tot een toonaangevende naam op het gebied van sportkleding en casual wear. Dit is met name te danken aan hun unieke combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Benieuwd naar ons Russel-assortiment? Klik dan op de afbeelding.

Bella+Canvas heeft zijn oorsprong in Los Angeles. In 1992 werd het bedrijf opgericht door Danny Harris en Marco DeGeorge. Hun ambitieuze visie was om de standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid in de kledingindustrie naar een hoger niveau te tillen. Want ze geloofden dat de kledingindustrie verbeterd kon worden. Deze geest van pionierschap vormde het merk tot wat het nu is: een toonaangevend merk dat duurzaamheid en stijl combineert. Benieuwd naar ons Bella+Canvas-aanbod? Klik dan op de afbeelding.

bella+canvas
b&c

Tot slot zijn we zeer content met onze samenwerking met B&C. B&C is namelijk een vooraanstaand kledingmerk dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit, stijlvolle ontwerpen en brede assortiment van bedrukbare kledingstukken. Een van de belangrijkste kenmerken van B&C is de focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk hecht veel waarde aan goede productiepraktijken en is toegewijd aan het verminderen van de impact op het milieu. Benieuwd naar ons B&C-assortiment? Klik dan op de afbeelding.