Bedrijfskleding bedrukken Friesland

Bedrijfskleding bedrukken Friesland

Heb je vanuit Friesland een goede drukkerij voor bedrukte bedrijfskleding nodig? Dan is Brezo bv uit Kampen, Overijssel de juiste keuze voor jou! Wij bieden topkwaliteit bedrukkingen waarmee je jouw bedrijf of evenement extra uitstraling geeft. Dankzij onze expertise en geavanceerde apparatuur garanderen we een heldere en duurzame bedrukking. Naast werkkleding ook op zoek naar bedrukt promotiemateriaal? Klik hier voor merchandise en hier voor relatiegeschenken.

Werkkleding met logo

Voor mensen die veel tijd en moeite steken in hun werk, is het van essentieel belang dat de kleding die zij dragen comfortabel is en een duurzame kwaliteit heeft. Niet alleen moeten deze kledingstukken bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, maar ze moeten ook hun professionele uitstraling behouden. Bovendien biedt werkkleding een uitstekende kans om als marketinginstrument te dienen. Door de kleding te laten personaliseren met het bedrijfslogo, kan het bedrijfsimago versterkt worden. Het geeft een uniforme en professionele uitstraling aan het team, waardoor medewerkers niet alleen onderling, maar ook door klanten en partners makkelijk te herkennen zijn. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid van het bedrijf in het openbaar, maar bevordert ook het gevoel van teamgeest en trots onder werknemers.

Werkkleding is fiscaal aantrekkelijk

In Nederland kan bedrukte bedrijfskleding fiscaal aantrekkelijk zijn. De belastingdienst maakt onderscheid tussen werkkleding die buiten het werk om gedragen kan worden en kleding die uitsluitend bedoeld is voor het werk. Is het bedrijfslogo groter dan 70 cm², dan wordt de kleding als werkkleding beschouwd en kan deze onbelast verstrekt worden aan werknemers. Kijk voor meer informatie op deze pagina van de Belastingdienst.

Waarom kiezen voor textieldrukkerij Brezo bv?

Met meer dan drie decennia ervaring en het gebruik van geavanceerde technologieën in textielbedrukking en borduren, onderscheidt Brezo zich in de branche. Wij bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten in Nederland, België en Duitsland. Ons uitgebreide assortiment in onze webshops omvat alles van op maat gemaakte sweaters tot professionele werkkledij en promotionele artikelen zoals pennen en notitieblokken. Kies Brezo voor een combinatie van vakmanschap en uitmuntende service. Hier zijn onze belangrijkste voordelen:

  • Eigen productie: alle druktechnieken onder één dak
  • Annuleren mogelijk: vóór akkoord digitaal voorbeeld
  • Veel ervaring: 30+ jaar specialist in bedrukken en borduren
  • Altijd een digitaal voorbeeld na bestelling: zo snel mogelijk
  • Duizenden tevreden klanten: in binnen- en buitenland
  • Snelle levering: binnen 5-10 werkdagen

Overtuigd? Bestel dan direct je werkkleding bij ons label Shirts-bedrukken.nl óf vul geheel vrijblijvend het formulier onderaan deze pagina in. We streven ernaar om je binnen een dag een passend voorstel te sturen.

Een voorstel op maat?