Facts & figures

Facts & figures

Stap binnen in de fascinerende wereld van textielbedrukking, stap binnen in de wereld van Textieldrukkerij Brezo bv. Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van textieldruk hebben we een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie opgebouwd. In deze blog nemen we een duik in de ‘facts en figures’ die onze textieldrukkerij tot een opmerkelijke speler in de branche maken.

Passie voor kwaliteit

We zijn we trots op onze reis, gedreven door een onwrikbare visie op kwaliteit en klantgerichtheid. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde textielpartner voor grote en kleine bedrijven. Onze indrukwekkende productieaantallen, weerspiegeld in het aantal afgedrukte artikelen, vormen een levendig bewijs van de omvang van onze operaties. Wat ons onderscheidt, gaat echter verder dan cijfers. Met geavanceerde drukapparatuur en een team van toegewijde vakmensen, brengen we niet alleen ontwerpen tot leven, maar overtreffen we de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten. Bij Brezo bv omarmen we innovatie en efficiëntie, wat resulteert in niet alleen kwantiteit maar ook in ongeëvenaarde kwaliteit.

Feiten en cijfers

Van oude Chinese zijdebedrukking tot moderne zeefdrukrevoluties, textielbedrukking is niet alleen een kunstvorm die onze kleding siert, maar ook een uitlaatklep voor creativiteit. Van ecologische inkten tot magische thermochrome effecten. Hieronder vind je 10 interessante feiten over onze textieldrukkerij en textielbedrukking in algemene zin.

  1. Ruimtelijke productie: Textieldrukkerij Brezo bv beslaat een indrukwekkende productielocatie van meer dan 2600 vierkante meter. Hier komen creativiteit en vakmanschap samen om jouw ontwerpen tot leven te brengen.
  2. In heel Europa gewaardeerd: Met trots hebben we duizenden klanten geholpen, zowel in Nederland als over de grenzen heen. Onze textielafdrukken reizen Europa door en brengen een vleugje Brezo-stijl naar diverse internationale klanten.
  3. Exclusief partnerschap: Als officiële Stanley/Stella dealer onderscheiden we ons met hoogwaardige producten. Dit partnerschap benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, waarmee we de norm zetten in de textielbranche.
  4. Geschiedenis in de steigers: Textielbedrukking heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het oude China. Daar werd zijde met houten blokken bedrukt rond 300 voor Christus.
  5. Revolutie van de zeefdruk: De moderne zeefdruktechniek, onderging een ware revolutie in de Verenigde Staten in de vroege 20e eeuw. Hierdoor werd het mogelijk om gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen te maken.
  6. Ecologische inkten: Innovatieve textielbedrijven waaronder Brezo bv omarmen milieuvriendelijke praktijken en maken gebruik van ecologische inkten. Deze inkten dragen bij aan een groenere industrie.
  7. Personalisatie-boom: De opkomst van digitale textielbedrukking heeft personalisatie naar nieuwe hoogten gebracht, waardoor individuen hun unieke stempel op kleding kunnen drukken. Ons label Digitransfer.com is hier een mooi voorbeeld van.
  8. Magische thermochrome inkt: Sommige textielbedrukkingen bevatten thermochrome inkt die van kleur verandert bij blootstelling aan warmte, waardoor interactieve en boeiende ontwerpen ontstaan.
  9. Ruimtetechnologie in de kledingkast: In 1971 werden de eerste bedrukte shirts de ruimte in gestuurd met de Apollo 15-missie, waarmee textielbedrukking zijn weg vond naar de ruimte.
  10. Ode aan koffie: Sommige inkten worden vervaardigd uit koffiedik, waardoor een duurzaam tintje wordt toegevoegd aan textiel.

Textielbedrukking is een kunstvorm

Met state-of-the-art machines en duurzame bedrijfspraktijken zetten we bij Brezo bv niet alleen de standaard voor kwaliteit, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst. Voor ons is textielbedrukking niet slechts een ambacht; het is een kunstvorm waarmee we de visies van onze klanten tot leven brengen. Dus, verwelkom de verhalen die elke afdruk vertelt, omarm de kunst die elk ontwerp omlijst, en ervaar de passie waarmee we streven naar perfectie in elke vezel van ons bedrijf.

Brezo_Slider_1920x600px_Pand
Brezo_Slider_1920x600px_Pand 2
Brezo_Slider_1920x600px_Zeefruk 2
Brezo_Slider_1920x600px_Zeefdruk
Brezo_Slider_1920x600px_Transfer
Brezo_Slider_1920x600px_Transfer 2
Brezo_Slider_1920x600px_Borduren
Brezo_Slider_1920x600px_Borduren 2
Brezo_Slider_1920x600px_DigiUV 2
Brezo_Slider_1920x600px_DigiUV
previous arrow
next arrow