overname

Brezo overgenomen door Print.com

Als Brezo bv zijn we trots op de transformatie die Print.com heeft ondergaan sinds onze overname op 4 januari 2019. Wat begon als een startende online drukker is nu uitgegroeid tot een vooraanstaande speler met een state-of-the-art online tool en een even geavanceerd productieapparaat. Deze snelle ontwikkeling heeft ons in staat gesteld om processen en assortimenten te optimaliseren, wat resulteert in scherpere condities en een verdere verkorting en flexibilisering van de levertijden.

“De overname van Brezo zorgt voor een verdere aanvulling op het aanbod van bijzondere producten en materialen. De eigen productiefaciliteit zorgt voor extra flexibiliteit en een nog hogere mate van leverbetrouwbaarheid.”

– Marco Aarnink, eigenaar Print.com

Verbeterde processen door overname

Door deze strategische overname hebben we als Brezo bv niet alleen onze capaciteiten vergroot, maar ook de klantervaring van onze eigen B2B- en B2C-labels aanzienlijk verbeterd. De samenwerking met Factor & Ros heeft hierbij een cruciale rol gespeeld. Hun advies en begeleiding hebben Print.com geholpen bij het realiseren van deze succesvolle overname. Dit heeft geresulteerd in een naadloze integratie van expertise en technologieën, waardoor we nu niet alleen gemak en efficiëntie bieden, maar ook een ongeëvenaarde kwaliteit aan onze klanten leveren. De synergie tussen onze bedrijven heeft geleid tot een versterkte marktpositie en een breder aanbod aan hoogwaardige producten en diensten. We zijn vastbesloten om deze groei voort te zetten, waarbij klantgerichtheid en innovatie centraal staan.

overname

Innovatie staat voorop

Kortom, als Brezo bv kijken we met tevredenheid naar de positieve veranderingen die we hebben kunnen bewerkstelligen in het relatief korte tijdsbestek sinds de overname. We blijven streven naar innovatie en excellentie, en zijn ervan overtuigd dat Print.com met zijn verbeterde processen en uitgebreide assortiment een nog waardevollere partner is geworden voor zijn klanten.

Deze verbeteringen hebben niet alleen onze zakelijke relaties versterkt, maar hebben ook een positieve impact gehad op de bredere gemeenschap. Door duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid te integreren in onze bedrijfspraktijken, dragen we bij aan een positieve en inclusieve bedrijfscultuur. We blijven ons inzetten voor het vormgeven van een duurzame toekomst, waarbij Print.com een sleutelrol speelt als een vooruitstrevende en betrouwbare partner voor zowel klanten als stakeholders.