Stagevacature: Sales Explorer

Stagevacature: Sales Explorer

Ben je klaar om je carriĆØre in sales en accountmanagement te lanceren? Dit is jouw kans om praktische ervaring op te doen. Help mee met de groei van bekende merken zoals Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com en Pennendrukkerij.nl. Sluit je aan bij ons team en beleef een spannende, mogelijk internationale reis in de wereld van sales en klantrelaties!

Stagevergoeding tussen de ā‚¬350,- en ā‚¬475,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Sales route:

Als ambitieuze Sales en accountmanagement stagiair speel je een cruciale rol in onze missie om de markt te veroveren. In deze positie draag je bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van salesstrategieƫn, gericht op het vergroten van onze zichtbaarheid bij zowel B2B- als B2C-klanten. Dit is jouw kans om een sleutelrol te vervullen in het uitbreiden van ons klantenbestand. Met jouw studieachtergrond in Marketing & Salesmanagement, Communicatie, Commerciƫle (bedrijfs)economie, Ondernemerschap en Retailmanagement, of een vergelijkbare studierichting, beschik je over de noodzakelijke kennis om deze uitdaging aan te gaan.

Hotspots:

Tijdens deze stage bepaal je mede je eigen koers, afgestemd op je persoonlijke interesses binnen sales en accountmanagement. We hebben echter al een aantal essentiƫle activiteiten voor je uitgestippeld. Je krijgt de kans om samen met onze Sales manager RƩmon onze outbound sales-strategie vorm te geven en je zult de dynamische wereld van verschillende CMS-systemen verkennen. Daarnaast is het van cruciaal belang dat je communicatief sterk bent, omdat je direct in contact zal staan met prospects en klanten.

Dagprogramma:

Je begint je dag om 8.00 uur met een kopje koffie of thee, waarbij je tegelijkertijd de voortgang van alle projecten update, zodat je goed voorbereid bent voor de dagelijkse stand-up meeting met je team. Na deze update met je collega’s, ga je verder met de ontwikkeling van een salescampagne waar je aan werkt. Je brainstormt over enkele ideeĆ«n en vraagt feedback van een salescollega, die waardevolle inzichten deelt uit recente verkoopgesprekken. Deze inzichten helpen je om je strategie te verfijnen. GeĆÆnspireerd door de brainstormsessie pas je je plannen aan en organiseer je een vervolgmeeting. Na de lunch werk je aan het verbeteren van je belscript, waarbij je kleine aanpassingen doet die een grote impact hebben op de effectiviteit van uitgaande gesprekken. Aan het einde van de dag controleer je of het salesteam alle offerteformulieren, die je samen met diverse klanten hebt ingevuld, goed heeft ontvangen. En voordat je het weet, is je werkdag alweer om.

Praktische info:

Bereid je voor op een dynamische en gezellige stage waarbij ambitie, motivatie en passie essentieel zijn. Zorg dat je genoeg ruimte vrijhoudt voor alle nieuwe kennis, ervaringen en contacten die je tijdens deze stage zult verzamelen. Met de mogelijkheid om te werken vanuit onze kantoren in Kampen, Deventer en Amsterdam, verzamel je waardevolle inzichten en vaardigheden die je zeker zullen ondersteunen in je verdere carriĆØre!

Beoordelingen:

Beoordeeld met een 8 door RĆ©mon (Sales manager bij Brezo bv). Stuur hem gerust een bericht voor meer informatie over het bedrijf, de cultuur en het team. Je kan hem bereiken op remon.kortman@brezo.com of 06 80 06 65 55.

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Sales explorer Brezo’ naar: crew@brezo.com en remon.kortman@brezo.com.