borduren

Vacature: Allround medewerker

Flexibel, een duizendpoot en van aanpakken weten: belangrijke eigenschappen voor een allround medewerker. Ben je daarnaast ook een positief ingesteld, nauwkeurig en werk je makkelijk samen? Dan is deze baan bij Brezo bv misschien wel wat voor jou!

Wat ga je doen?

Bij Brezo verkopen en produceren wij bedrukt textiel en promotionele artikelen. Als Allround medewerker ben jij op veel plekken in het productieproces inzetbaar. Hierdoor is elke dag anders! Het ene moment help je bij borduren met afhalen, nauwkeurig zorg je dat de bedrukking geen loszittende draden meer heeft en er mooi uitziet. Het volgende moment pers je bij transfers het logo op een shirt of mok, maar het kan ook zijn dat je de zeefdrukkers helpt met het opspannen van het textiel op de machine. Loopt daar alles door? Dan kunnen de collega’s bij logistiek je hulp goed gebruiken. Je pakt de producten goed in en zorgt dat ze netjes aankomen bij de klant. Net als wij, ben jij trots op het werk dat je doet, maar zie je ook altijd mogelijkheden om dingen te verbeteren. Heb je je passie gevonden in één van deze specialismen en wil je je hier in verdiepen? Dan leiden wij jou graag op, zodat jij als drukker of logistiek medewerker verder kan groeien.

Welke eigenschappen zijn belangrijk?

Naast de eigenschappen die we al hadden genoemd, zijn er nog een paar eigenschappen die wij belangrijk vinden voor een allround medewerker.

  • Je werkt makkelijk samen met veel verschillende collega’s.
  • Je zoekt altijd een manier om zo efficiënt mogelijk te werken.
  • Je kan goed zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor je werk.
  • Je bent eigenlijk altijd vrolijk en weet collega’s te motiveren.
  • Je bent leergierig.

Wij bieden

  • Een salaris conform de cao.
  • Een 8.00 tot 17.00 job, bij voorkeur voor 40 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar.
  • De mogelijkheid om veel verschillende disciplines te leren.
  • Gratis een lekkere lunch op vrijdag én een gezellige Vrijmibo.
  • Enthousiaste en specialistische collega’s!

Wie zijn wij?

Brezo bv is een drukkerij gespecialiseerd in textiel en promotionele artikelen. Wij bedrukken door middel van verschillende technieken: zeefdruk, transferdruk, DTF-print, borduren, laser graveren en digitaal UV. Met een team van ruim 50 specialisten op kantoor én productie werken we elke dag hard om onze klanten blij te maken!

Via de domeinnamen Shirts-bedrukken.nl, Pennendrukkerij.nl en Digitransfer.com willen wij zoveel mogelijk mensen helpen: van grote bedrijven of grote (sport)evenementen, tot de particulier die een bedrukt shirt wil voor moederdag.

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Allround medewerker Brezo’ naar: crew@brezo.com.