Vacature: Klantenservice medewerker

Vacature: Klantenservice medewerker

Let op: deze vacature is níet meer vacant. Kijk op deze pagina voor een actueel overzicht van onze vacatures.

Klantgericht, een teamplayer en een goede babbel: belangrijke eigenschappen voor een klantenservice medewerker bij Brezo bv. Ben je daarnaast ook een positivo, taalvaardig en een echte aanpakker? Dan is deze baan in Kampen echt iets voor jou! Brezo bv is een snel groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel en promotionele artikelen.

Wat ga je doen?

Onze klanten bestellen bij ons verschillende soorten bedrukkingen voor op textiel en promotionele artikelen. Aan jou de taak om deze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun keuzes. Via de telefoon, chat of mail adviseer jij de klant over de producten en onze verschillende druktechnieken, zodat zij goed weten wat ze kunnen verwachten van hun bestelling. Tijdens het gehele bestelproces ben jij contactpersoon, je begeleidt onze klanten tijdens de bestelling en zorgt dat ook na de tijd hun vragen beantwoord worden.

Naast de communicatie met onze klanten, ben je ook verantwoordelijk voor het klantbeheer. Je zorgt dat de relatie met onze klanten, of ze nu wel of niet bestellen, goed blijft en denkt altijd na hoe we deze kunnen verbeteren. Wil je meer weten over deze rol? Vraag het aan onze sales medewerker Larissa, je kan haar een berichtje sturen via: larissa.vanelk@brezo.com.

Welke eigenschappen zijn belangrijk?

Naast de eigenschappen die we al hebben genoemd, zijn er nog een paar punten die wij belangrijk vinden voor een Klantenservice medewerker binnendienst:

 • Je hebt commerciële werkervaring.
 • Je hebt minimaal een MBO-4 werk- en denkniveau.
 • Je bent zelfstandig, maar je werkt makkelijk samen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je werkt oplossingsgericht, accuraat en daadkrachtig.
 • Je spreekt je collega’s aan wanneer het beter moet en weet ze goed te motiveren.
 • Je bent eigenlijk altijd vrolijk.

Wat je krijgt:

 • Een salaris van € 2.300 – € 2.700 per maand.
 • Een 8.00 tot 17.00 job, bij voorkeur voor 40 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar.
 • Interne begeleiding zodat je snel op de hoogte bent van onze processen.
 • De mogelijkheid om mee te draaien met uiteenlopende salesprojecten.
 • Gratis een lekkere lunch op vrijdag én een gezellige vrijmibo.
 • Enthousiaste en specialistische collega’s!

Wie zijn wij?

Wij zijn Brezo bv, een textieldrukkerij gevestigd in het mooie Kampen (Overijssel) met een ongeëvenaarde passie voor het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Met een team van ruim 50 specialisten werken we dag in dag uit aan zeer uiteenlopende bedrukkingsopdrachten. Onze reputatie als specialist is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en talloze tevreden klanten in binnen- en buitenland. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar unieke gepersonaliseerde hoodies, een bedrijf dat professionele werkkleding nodig heeft of een organisatie die op zoek is naar promotieartikelen als pennen en notitieboekjes, bij Brezo bv ben je aan het juiste adres! Ook helpen we geregeld startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Bij Brezo bv geloven we dat kennis er is om te delen. Onze belangrijkste merken in Nederland zijn: Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com en Pennendrukkerij.nl.

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Klantenservice medewerker Brezo’ naar: crew@bezo.com.