Stagevacature: Marketing Explorer

Stagevacature: Marketing Explorer

Dit is hét avontuur voor de studentreiziger die vlieguren wil maken op marketinggebied en wil meebouwen aan merken als: Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com en Pennendrukkerij.nl. Stap aan boord en ga met ons mee op deze (internationale) ontdekkingsreisreis!

Stagevergoeding tussen de €350,- en €475,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Marketing route:

Als Marketing Explorer (stage) lever je een belangrijke bijdrage aan onze ambitie om de wereld te veroveren. Bij deze rol ben je namelijk medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van de online marketing- en communicatieroute. Het reisdoel: zorgen dat we bij nóg meer B2B- en B2C-klanten op de radar komen. Een belangrijke klus dus! Gelukkig heb jij als student Marketing, Communicatie, Commerciële (bedrijfs)economie, Ondernemerschap en retailmanagement of een soortgelijke studie de juiste kennis op zak.

Hotspots:

Hoewel je deze printreis deels zelf samenstelt op basis van je interesses, hebben we wel alvast een aantal hotspots voor je klaargezet. Zo zul je geregeld een uitstapje maken naar onze socialmediakanalen en ga je op ontdekkingstocht in verschillende WordPress-omgevingen. Hoe zit het trouwens met je talenkennis? Om deze rol goed te kunnen vervullen is het namelijk belangrijk dat je een aardig woordje ‘SEO’ spreekt.

Dagprogramma:

De dag begint tussen 8.00 en 9.00 uur. Je pakt een lekker bakje koffie of thee en werkt de status van alle lopende zaken bij ter voorbereiding op de dagelijkse standup met je team. Nadat jullie elkaar een korte update hebben gegeven ga je aan de slag met een campagne waar je mee bezig bent. Je werkt een paar nieuwe ideeën uit, maar al schrijvende merk je dat je wat extra input nodig hebt. Tijd om even te brainstormen met een van de marketeers. Dat blijkt een goede zet, want hij heeft een tijdje geleden een campagne voor dezelfde doelgroep uitgerold. Je werkt je opzet bij op basis van zijn input en zet voor volgende week alvast een vervolgafspraak in de agenda. Na de lunch is het tijd om in WordPress te duiken. Een van de websites scoort namelijk niet zo hoog in Google. Na wat onderzoek kom je erachter dat een kleine aanpassing een behoorlijke boost geeft aan de rankings. Wat een kick! Je sluit de dag af met een analyse van de socialmediaberichten die de afgelopen paar maanden zijn geplaatst. De punten die je opvallen mail je rond en voordat je het weet is de dag alweer voorbij.

Praktische info:

Wees voorbereid op een turbulente vlucht op hoge snelheid waarbij ambitie, motivatie en passie absolute musthaves zijn. Houd wel voldoende ruimte vrij in je koffer voor alle nieuwe kennis, ervaringen en contacten die je onderweg gaat oppikken. Fijne souvenirs die je absoluut gaan helpen op de rest van je carrièrepad!

Beoordelingen:

Beoordeeld met een 8 door Mark (Marketing coördinator bij Brezo bv). Stuur hem gerust een bericht voor meer informatie over het bedrijf, de cultuur en het team. Je kan hem bereiken op mark.scholten@print.com.

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Marketing explorer Brezo’ naar: crew@print.com en mark.scholten@print.com.