Stagevacature: Product manager

Stagevacature: Product manager

Zelfstandig, analytisch en creatief: belangrijke eigenschappen voor een Product manager bij Brezo bv. Wil jij meebouwen aan merken als: Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com en Pennendrukkerij.nl? Dan is deze stage écht iets voor jou! Brezo is een snelgroeiende organisatie die gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel en promotionele artikelen.

Stagevergoeding tussen de €350,- en €475,- per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Wat ga je doen?

Bij Brezo kunnen wij (bijna) alle soorten textiel en promotionele artikelen bedrukken, jij zorgt dat ons productassortiment altijd up-to-date is. Je brengt de klantbehoeften goed in kaart, zodat je weet welke producten er toegevoegd moeten worden aan de webshop en welke producten verbetering nodig hebben. Bij jouw zoektocht naar de beste producten ben jij het aanspreekpunt voor leveranciers. Je onderhoudt contact, haakt nieuwe leveranciers aan en onderhandelt met ze over de producten, de prijs en de marges. Doordat je actief meewerkt aan het definiëren en onderzoeken van onze prijsstrategie en je op de hoogte bent van wat de concurrenten doen, weet jij onze producten goed in de markt te zetten. Al met al zorg jij dat onze klanten kunnen kiezen uit veel goede opties voor een passende prijs!

Welke eigenschappen zijn belangrijk?

Naast de eigenschappen die we al hebben genoemd, zijn er nog een paar punten die wij belangrijk vinden voor een Product manager stagiair.

  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Samenwerken vind je prettig, maar je kan ook zelfstandig goed uit de voeten.
  • Goede communicatie en duidelijke rapportages maken is voor jou geen probleem.
  • Je bent altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan en ziet altijd kansen liggen.
  • Je durft zelf keuzes te maken en weet deze goed uit te leggen aan collega’s.

Wie zijn wij?

Brezo bv is een textieldrukkerij en een drukkerij voor promotionele artikelen. Wij bedrukken door middel van verschillende technieken: zeefdruk, transferdruk, DTG-print, borduren, laser graveren en digitaal UV. Met een team van meer dan 35 specialisten op kantoor én productie werken we elke dag hard om onze B2B en B2C-klanten blij te maken! Via de domeinnamen shirts-bedrukken.nl, digitransfer.com, brezo.nl, pennendrukkerij.nl en digipromotions.nl willen wij zoveel mogelijk mensen helpen: van grote bedrijven of grote (sport)evenementen tot particulieren. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan als stagiair Product manager? Reageer dan snel, we gaan graag het gesprek met je aan!

Beoordelingen:

Beoordeeld met een 8 door Manon (Product manager Brezo). Stuur haar gerust een bericht voor meer informatie over het bedrijf, de cultuur en het team. Je kan haar bereiken op manon.vermeer@brezo.com.

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Product Manager Brezo’ naar: crew@print.com en manon.vermeer@brezo.com.