Vacature: DTP'er bij Brezo bv

Vacature: DTP’er

Let op: deze vacature is níet meer vacant. Kijk op deze pagina voor een actueel overzicht van onze vacatures.

Gedetailleerdheid, oog voor kwaliteit en grafische vaardigheden zijn cruciale eigenschappen voor een DTP’er. Als je daarnaast flexibel, positief ingesteld bent en een passie hebt voor textiel en promotionele artikelen, dan is de functie bij Brezo bv perfect voor jou. Brezo is een dynamische, snelgroeiende organisatie die zich specialiseert in het bedrukken van textiel en promotionele producten. Deze positie biedt de unieke kans voor DTP’ers die hun designvaardigheden willen verbeteren en willen bijdragen aan de groei van merken als Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com en Pennendrukkerij.nl. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van onze (internationale) reis naar succes!

Wat ga je doen?

Onze klanten hebben de mogelijkheid om een breed scala aan producten te personaliseren, variërend van T-shirts en bodywarmers tot pennen en mokken. Ze hebben de vrijheid om te bepalen wat er op de producten wordt gedrukt. Jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat hun wensen gerealiseerd worden. Voordat we een offerte kunnen goedkeuren, ben jij degene die een nauwkeurige drukproef opstelt. Dit geeft de klant een voorproefje van hoe het eindproduct eruit zal zien. Na de definitieve bestelling van de klant, analyseer je het aangeleverde bestand met een technische blik. Je beoordeelt of het aan de kwaliteitseisen voldoet of dat er nog aanpassingen nodig zijn. Als je tevreden bent, geef je het bestand door aan de productieafdeling waar het daadwerkelijk op het product wordt gedrukt. In dit proces werk je samen met drie collega DTP’ers om onze klanten efficiënt en effectief van dienst te zijn.

Belangrijke eigenschappen:

Naast de eigenschappen die we al hebben benoemd, zijn er nog een paar punten die wij belangrijk vinden voor een DTP’er:

 • Je hebt ervaring met Photoshop en Illustrator.
 • Je bent zelfstandig en kunt ook goed samenwerken.
 • Via de mail of telefoon onderhoud je gemakkelijk contact met de klant.
 • Je bent toegankelijk, collega’s komen snel naar je toe met vragen.
 • Je spreekt je collega’s aan wanneer iets anders kan en weet ze te motiveren.
 • Je bent eigenlijk altijd vrolijk.
 • Bonuspunten als je kennis hebt van andere Adobe programma’s.

Wat bieden wij jou?

 • Een job tussen de 32 en 40 uur, wat jij graag wilt.
 • Een salaris tussen de €2.300 en €2.800, afhankelijk van je ervaring.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.
 • Elke vrijdag een lunch met alle collega’s en een vrijdagmiddagborrel.
 • Leuke collega’s die ook regelmatig samen leuke dingen doen.

Wie zijn wij?

Brezo bv is een textieldrukkerij én een drukkerij voor promotionele artikelen. Wij bedrukken door middel van verschillende technieken: zeefdruk, transferdruk, DTG-print, borduren, laser graveren en digitaal UV. Met een team van meer dan 30 specialisten op kantoor en productie werken we elke dag hard om onze B2B en B2C-klanten blij te maken! Via domeinnamen als Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com, Pennendrukkerij.nl en Digipromotions.nl willen wij zoveel mogelijk mensen helpen: van grote bedrijven of grote (sport)evenementen tot particulieren. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan snel, we gaan graag het gesprek met je aan!

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie DTP’er Brezo’ naar: crew@print.com.