Vacature: Performance marketeer

Vacature: Performance marketeer

Let op: deze vacature is níet meer vacant. Kijk op deze pagina voor een actueel overzicht van onze vacatures.

Analytisch, creatief en zelfstandig: belangrijke eigenschappen voor een performance marketeer bij Brezo bv. Ben je daarnaast ook nauwkeurig, gestructureerd en positief ingesteld? Dan is deze baan écht iets voor jou! Brezo bv is een snelgroeiende organisatie gespecialiseerd in het bedrukken of borduren van textiel en promotionele artikelen.

Wat ga je doen?

Op dit moment hebben wij maar liefst 12 webshops in drie verschillende landen, deze moeten natuurlijk allemaal up-to-date zijn, goed vindbaar zijn en originele campagnes hebben. Aan jou de taak om samen met je collega’s van marketing zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren. Dit doe je door de traffic op onze webshops en conversieratio’s te analyseren vanuit verschillende campagnes (B2B en B2C) in onder andere Google Analytics. Je weet onze Facebook en LinkedIn Business accounts nog beter in te stellen, zodat we de campagnesuccessen goed kunnen meten. Het doel waarvan jij een twinkeling in je ogen krijgt is om al onze proposities steviger in de markt te zetten en daarmee de offerte- en orderflow te vergroten. In deze rol werk je veel samen met Mark, dus wil je meer weten over wat je gaat doen? Stuur hem dan even een berichtje, vindt hij leuk: mark.scholten@print.com.

Belangrijke eigenschappen:

Naast de eigenschappen die we al hebben genoemd, zijn er nog een paar punten die wij belangrijk vinden voor een Marketeer:

  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan als Marketeer.
  • Initiatief nemen is voor jou geen probleem, jij ziet altijd nieuwe kansen.
  • Zelfstandig werken gaat je goed af, maar je bent vooral een teamplayer.
  • Je kent de ins en outs van Google Analytics en hebt kennis van Ads.
  • Bonuspunten als je kennis hebt van CRO (conversieoptimalisatie).
  • Je durft zelf keuzes te maken en weet deze goed uit te leggen aan collega’s.

Wie zijn wij?

Brezo bv is een textieldrukkerij én een drukkerij voor promotionele artikelen. Wij bedrukken door middel van verschillende technieken: zeefdruk, transferdruk, DTG-print, borduren, laser graveren en digitaal UV. Met een team van meer dan 30 specialisten op kantoor en productie werken we elke dag hard om onze B2B en B2C-klanten blij te maken! Via de domeinnamen Shirts-bedrukken.nl, Digitransfer.com, Pennendrukkerij.nl en Digipromotions.nl willen wij zoveel mogelijk mensen helpen: van grote bedrijven of grote (sport)evenementen tot particulieren. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan snel, we gaan graag het gesprek met je aan!

Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van ‘Sollicitatie Performance marketeer Brezo’ naar: crew@print.com.